Бесплатен курс - германски јазик за секого
Ако не знаете од каде да започнете, немате многу време или пари да се запишете на скапи курсеви, започнете потполно бесплатен курс по германски онлајн!
Започнете бесплатен курс по германски јазик
Зборувајте германски за 3 месеци
Не ве учам поединечни зборови, но на достапен и интересен начин заедно воспоставуваме систем кој ќе ви го олесни стекнувањето знаење.
Пробна лекција по германски јазик
Научете го јазикот од локалното население
Живеам во германско говорно подрачје повеќе од 30 години и како предавач ќе ве запознаам со „фолк“ говорот и стилот на комуникација, притоа правејќи паралела со нашиот јазик, за подобро разбирање.
Премиум веб апликација за изучување германски јазик
Претходен слајд
Следен слајд
Флексибилен распоред
Изберете кога да ги следите лекциите и да научите со свое темпо. Не е важно кога учиш, туку дека учиш!
Прашајте ме после часовите
Овој курс е „на копчето“, а кога ќе престанете и не можете да продолжите, само контактирајте ме - вашиот предавач!
Подгответе се за сертификатот
Вежбајте го германскиот јазик и бидете подготвени за меѓународниот испит! Курсот е достапен за различни нивоа на владеење јазик.
Мистор Зоки
Уникатен модел за учење

Што добивате со моделот Mystore Zoki во споредба со традиционалното учење во училница?

Секогаш достапни
Моите предавања ви се достапни во секое време и каде било. Нешто не е јасно? Можеш да ме прашаш мене (лично Мистор Зокија) после часот, што си го направил кога сакал. Ако не сте расположени за учење денес, тогаш учете утре. Важно е да научите, а не денот кога сте го научиле. Само резултатот се брои.
Повторувањето е лесно
Во стандардниот курс, нема повторување: што сте меморирале - сте меморирале, што сте запишале - сте запишале. Курсот од минатата среда никогаш нема да се повтори. Не можете да контактирате со професор по класика ако заглавите некаде кога учите дома. Можете да се вратите на сите мои лекции онолку пати колку што сакате, со мојата целосна поддршка, дури и откако ќе заврши лекцијата.
Не си го троши времето
Во училницата брзаат да го направат материјалот што е можно поскоро. Овде поставувате свое лично темпо на учење. Не трошете го вашето време седејќи и слушајќи го предавачот додека тој на некој друг му објаснува што веќе знаете. Посветете доволно време на она на што треба да работите. Ви служам поединечно. И само ти.
Учењето е лесно
Ве учам како да научите странски јазик, со уникатни техники за побрзо стекнување на знаење. Сето тоа адаптирано на нашиот народ, на начин каков што досега не постоел. Постојано заедно ќе ја споредуваме германската граматика со нашата - затоа што така полесно се учи!
Мистор Зоки
Придружи ми се

За кого се моите курсеви по германски јазик?

Овие курсеви се за сите оние кои сакаат или треба да го подобрат своето познавање на германскиот јазик, за приватни или професионални цели. Мотивите на учесниците на курсот се различни и ве поканувам да ми се придружите доколку и вие сакате:
0 +
Балканците секој ден одат во Германија
0 +
Високообразовни институции во Германија
0 +
Срба моментално живее во Германија
0 +
Луѓето во светот зборуваат германски
Мистор Зоки
Достапна понуда

Изберете како сакате да учите со нас

Изберете бесплатна или ПРЕМИУМ верзија на изучување германски јазик, во зависност од вашите потреби и можности:

Бесплатната опција е идеална за запознавање со мојот начин на предавање и со мене како предавач, а ПРЕМИУМ е идеален за секој кој сака детален курс на индивидуално ниво, односно сериозно и темелно учење. 

Платените опции ви овозможуваат пристап до нашата веб-платформа за студенти, нашата апликација за вежбање зборови (исто така на мобилен телефон), нашите детални видео книги, како и директен телефонски контакт со мене, секогаш кога е потребно дополнително појаснување. 

Бесплатен курс по германски јазик
Популарни
0

Трошоци

65.000+

Придружници

5/5

(64 ревизии)

Премиум курс по германски јазик
<2€

Во текот на денот

1.000+

Студенти

5/5

(48 ревизии)

Мистор Зоки
Патот до вработување на една од најпрофитабилните работни места, почнете сега!

Ново - Курс за програмирање за почетници

Германскиот не е единствениот јазик што можете да го научите во ова училиште. Отсега ве учиме и програмски јазици! Важат истите правила: почнуваме „од нула“ и ве воведуваме во светот на програмирањето, со ваше темпо, со практични вежби и постојана можност да го прашате предавачот после часовите.
Почнете да учите сега
Бесплатни часови

Станете дел од најпопуларниот бесплатен курс по германски на Facebook, со часови на нашиот јазик

Покровители на вашето образование
Спонзори на курсеви

Како може курсот да биде бесплатен?

Особено сум им благодарен на моите спонзори, без чија поддршка бесплатната верзија на овој курс по германски јазик секако не би постоела. 

Спонзори на нашиот бесплатен курс по германски јазик се: Möbel Simpo AG (салон за мебел во Цирих), Kopernikus Cars AG (швајцарско-српска компанија која увезува автомобили од Швајцарија во Србија, по нарачка), Kopernikus NetTV Plus GmbH (балкански ТВ канали и интернет провајдер во CH), како и BRAĆA GOLUBOVIĆ GMBH (компанија посредник за заеми и осигурување во Швајцарија).

Телефон (CH): +41 76 325 90 55

Ако ви се допаѓа мојот бесплатен курс по германски, тогаш едноставно ќе ви се допадне мојата премиум апликација обожавај!

Напредувајте уште повеќе и побрзо, со програма прилагодена само за вас! Добијте лекции во форма на видео книга на нашата веб-платформа двапати неделно и вежбајте задачи на специјална апликација за учење германска граматика и нови зборови. Со видео книга, ве водам низ светот на германската граматика и ви помагам поединечно да го пронајдете својот пат околу него. Доколку одржувате континуитет и редовно имате допирни точки со германскиот јазик, 20-30 мин. секојдневно вежбање е доволно за да се зборува германски за само 90 дена. За квалитетна обработка на целиот семестар - како што кажува и самиот збор „семестар“ - потребни се 6 месеци студирање. 

Гаранција за повратот

Инвестирајте во вашето знаење и претплатете се на курсот и веб апликацијата Mystore Zoki PREMIUM за учење германски јазик, без ризик да потрошите пари на нешто што нема да ви помогне. Доколку не сте задоволни со вредноста и знаењето што ги добивате, ние гарантираме дека ќе ги вратите парите! Свесни сме за нашиот квалитет.

Мистор Зоки
Ексклузивно за членовите на премиум клубот

Добијте работа во Германија со помош на моите соработници

Ова училиште соработува со агенции за вработување во Германија. Бесплатна услуга за сите студенти кои се регистрираат на веб-апликацијата Mystore Zoki, ви дава можност полесно и побрзо да најдете вработување.
Мистор Зоки
Einstufungstest

Тест по германски јазик

На кое ниво е вашето познавање на германскиот јазик? Направете го тестот и дознајте! Можете да се регистрирате за бесплатниот „Einstufungstest“ подолу (добивате сè за само неколку секунди).