Споредба на услугата Mystore Zoki

Преглед на сите курсеви
Споредба на услугата Mystore Zoki

Што добивате како дел од различните услуги на Mystore Zoki?

1. Бесплатен курс
Германски јазик

Овој курс е наменет за сите кои сакаат да ги запознаат нашите предавачи и начинот на кој работиме. Се одржува во живо на Facebook еднаш неделно, овозможувајќи ви од прва рака да го видите квалитетот и стилот на нашето предавање.

2. Премиум стандард
(50 евра/месец)

Овој пакет е идеален за оние кои претпочитаат флексибилност и независно учење. Со овој пакет добивате пристап до видео книги, веб портал за граматика, апликација за учење зборови, како и можност за индивидуална телефонска поддршка кога сакате, без временски ограничувања.

3. Premium Flex
(100 евра месечно)

Овој пакет вклучува се што нуди PREMIUM Standard, но во двојно поголема сума. Дополнително, тој ви дава пристап до веќе одржаните часови во живо од ВИП пакетот, што го прави идеален за оние кои сакаат интензивно учење, но можеби не секогаш можат да посетуваат часови во живо. Овде имате можност да ги гледате пропуштените часови од ВИП пакетот кога сакате.

🌟4. ВИП (150 евра/месец)

ВИП курсот е создаден за оние кои сакаат да посетуваат часови во живо во групи кои учат на различни нивоа. Учениците дури можат да учествуваат во неколку различни групи доколку сакаат. ВИП курсот вклучува сè што нудат другите пакети, и многу повеќе, што го прави најкомплетниот пакет што го нудиме. Ако пропуштите лекција, секогаш можете да ја гледате подоцна, осигурувајќи дека сте секогаш на врвот на вашето учење.

5. Приватни часови

Пакетот приватни часови е специјално креиран за студенти од Швајцарија кои учат на високо ниво и имаат потреба од дополнителна поддршка во одредени периоди. Овој пакет овозможува индивидуализирана настава, каде што секој час е прилагоден на специфичните потреби и цели на учениците, овозможувајќи им максимално да го искористат времето за учење Цена на пакетот: Пакет за 10 часови чини 500 CHF, обезбедувајќи сеопфатна и концентрирана поддршка за брзо и ефикасно подобрување на јазичните вештини.

Индивидуални часови: Доколку студентот претпочита, можно е да се закажат поединечни часови по цена од 60 CHF на час. Оваа опција е идеална за оние кои сакаат интензивен и фокусиран пристап кон учењето, со целосно внимание на наставникот фокусирано исклучиво на нив, што овозможува брз напредок и успешно совладување на јазикот.

6. Курс за менторство

Менторскиот курс е создаден за оние кои се стремат кон највисоко ниво на јазично познавање - C2, но кои веќе имаат минимално ниво на знаење Б1. Овој курс е специјално дизајниран за студенти кои сакаат персонализиран пристап, давајќи им можност да имаат свој личен тутор додека не го положат испитот на највисоко ниво. Курсот за менторство вклучува сè што нуди ВИП курсот, плус дополнителни приватни часови, гарантирајќи максимално внимание и поддршка на вашето учење. Единствена карактеристика на овој курс е начинот на плаќање. Надоместок за менторскиот курс во износ од 5000 CHF се плаќа само кога успешно ќе го положите завршниот испит. Сепак, важно е да се напомене дека во случај на повлекување од курсот пред полагање на завршниот испит, постои казна во износ од 3.000 CHF. Овој систем осигурува дека и ученикот и менторот се целосно посветени на постигнување на заедничка цел - успешно совладување на јазикот до ниво C2. Оваа опција е идеална за оние кои се подготвени за сериозна и посветена работа на подобрување на нивните јазични вештини, со постојана поддршка и водство на искусен ментор.

Мистор Зоки
Einstufungstest

Како можам да го проверам нивото на познавање на германскиот јазик?

Направете бесплатен тест и дознајте на кое ниво е вашето познавање на германскиот јазик. Пријавете се за тестот подолу (добивате сè за само неколку секунди). Врз основа на резултатите, можете лесно да одлучите за кое ниво на курс да аплицирате или за кој сертификат би можеле да аплицирате.

Како да спремен сум за испитот?

Ви препорачуваме да се пријавите на една од платените услуги на Mystore Zoki, каде детално ги разгледуваме сите сегменти на германската граматика. Прегледот на нашите курсеви погоре, како и тестот за одредување на нивото на познавање на германскиот јазик, може значително да ви помогне да ја донесете вистинската одлука. Формуларот за апликација можете да го најдете подолу.