Importi i makinave

Mystore Zoki
Auto Copernicus

Importi i makinave nga Gjermania dhe Zvicra

"Copernicus Auto" është një nga kompanitë e mia që e themelova në Zvicër dhe sponsorizon mësimet tona falas të gjuhës. Për shumë vite, kompania ka importuar me sukses makina të prodhuara me porosi nga Gjermania dhe Zvicra në Serbi dhe vende të tjera të Ballkanit. Mijëra klientë të kënaqur blenë makinën e tyre ideale përmes kompanisë sonë.

Shërbimet tona përfshijnë:

  • Ndihmë me kërkimin e një makine në Gjermani ose Zvicër, si dhe informacione të përgjithshme për tregun zviceran ose gjerman të makinave
  • Kontrolli i makinës në vend në Gjermani ose Zvicër
  • Paradhënie dhe blerje makine sipas porosisë dhe specifikimeve tuaja
  • Rregullimi i letrave të eksportit
  • Transport makinash për në Serbi dhe vendet e tjera të Ballkanit
  • Rregullimi i letrave të importit dhe doganave në Serbi (në vendet e tjera doganën e bëni vetë)
  • Inspektimi teknik dhe homologimi (AMSS)
  • Dorëzimi i makinave në të gjithë Serbinë (me marrëveshje dhe në adresën tuaj të shtëpisë) dhe në vende të tjera
Mystore Zoki
Auto Copernicus

Si funksionon porositja e një makine?

1. Ju gjeni një makinë që ju përshtatet direkt në një nga faqet e internetit gjermane ose zvicerane për reklamat e makinave:

ose hyni në faqen tonë SHËRBIMI VIP ku sipas specifikave tuaja të dhëna ne po kërkojmë makinën ideale për ju. Një përfitim shtesë i shërbimit VIP është se ne kemi akses në automjete që nuk janë në reklamat e makinave.

2. Kur gjejmë një makinë që ju përshtatet, llogarisim koston e transportit, doganës dhe AMSS (çmimi i plotë i makinës pa regjistrim).

3. Ne kontaktojmë shitësin dhe kontrollojmë automjetin (a ka libër shërbimi, a është përfshirë në përplasje, çfarë aksesorësh ka, a dihen probleme mekanike, cilat janë mënyrat e mundshme të pagesës dhe të gjitha gjërat e tjera që ju interesojnë).

4. Nëse çmimi total i automjetit ju përshtatet, ju paguani para për të blerë një makinë për ta kapur atë. Ju paguani kostot tona të transportit, doganës dhe dokumenteve kur merrni automjetin.

5. Ne ju blejmë një makinë, rregullojmë letrat e eksportit, e sjellim në kufi, doganoni, bëjmë homologimin... Gjithçka që duhet të bëni është të regjistroni makinën në vendin tuaj kur merrni makinën dhe letrat.

E GJITHË PROCEDURA ZGJEDH NGA 2 DHE 4 JAVË

Mystore Zoki
Auto Copernicus

"COPERNIKUS AUTO - VIP SERVICE" më i ri shkon një hap më tej! 

Ky shërbim VIP do të thotë që ju përcaktoni vetëm buxhetin dhe karakteristikat e makinës së dëshiruar - gjithçka tjetër bëhet nga ekipi ynë për ju. Plotësoni pyetësorin dhe shkruani shumën që jeni gati të paguani për makinën me kosto të plota deri në regjistrim. Ekipi ynë i ekspertëve do të shqyrtojë reklamat gjermane në kërkim të një makine sipas specifikave tuaja dhe do t'ju dërgojë disa oferta nga të cilat mund të zgjidhni atë idealen. 

Ne ofrojmë edhe shërbimin VIP SPECIAL, ku përveç të gjithë shërbimit standard, ofrojmë shërbime të kontrollit teknik, sigurimit dhe regjistrimit të automjeteve për klientë të caktuar. Duke përdorur këtë shërbim, klienti merr një automjet të regjistruar gati për të vozitur në adresën e tij të shtëpisë.

Mystore Zoki
Auto Copernicus

10 arsye pse të blini një makinë përmes nesh:

NE PUNOJMË PËR JU

01. Me ne, ju e zgjidhni vetë makinën tuaj të re nga një bazë të dhënash me mbi 1,500,000 makina. Askush nuk ju bind, apo nuk ju shtyn, se diçka është e mirë dhe se ju duhet të blini atë makinë të veçantë... Jeni absolutisht i lirë të zgjidhni! Tregtari ku blini një makinë në Serbi nuk do t'ju thotë kurrë: "Shkoni atje në një garazh tjetër, ata kanë makina më të mira.", ne këtë duam. Sepse për ne nuk ka rëndësi se ku do ta blini makinën tuaj (në çdo rast ne do ta transportojmë dhe do t'ju zhdoganojmë). 

MODEL BIZNESI I BAZUAR NË BESIM

02. Klienti ynë dhe ne, në çdo aspekt, kemi një interes të përbashkët - që ai të marrë një makinë të mirë, dhe ne të kemi një reklamë të mirë. Kjo është shumë e rëndësishme për ne, sepse i gjithë modeli ynë i biznesit bazohet në besim. Kjo mund të shihet në mënyrë të përkryer nga vlerësimi ynë, ku ata të cilëve tashmë kemi importuar makina e vlerësuan punën dhe bashkëpunimin tonë me ne me 4.9 nga 5 të mundshme.

NE JU KURSEJMË KOHË DHE PARA

03. Tek ne klienti ka akses në të gjithë tregun gjerman dhe zviceran “në burim”. Në këtë mënyrë, ne kursejmë kohën dhe paratë e klientit dhe plotësojmë dëshirat e tij individuale. Në këtë mënyrë, klientët blejnë drejtpërdrejt aty ku blejnë shitësit vendas, me një ndryshim të rëndësishëm - ata nuk i paguajnë askujt një diferencë. Për klientin, ato para janë një kursim që qëndron në xhepin e tij.

JU BLINI MAKINA ME CILESI MË TË MIRË

04. Makinat e përdorura gjermane dhe zvicerane janë më të mirat në Evropë. Rrugët dhe mjeshtrit e tyre janë të famshëm për cilësinë e tyre, dhe përveç kësaj, të gjithë prodhuesit e makinave bëjnë seri të veçanta për tregun kërkues zviceran - "Swiss Edition".

JO DEFEKTE TË FSHEHUR

05. Në çdo reklamë, gjermanët dhe zviceranët rendisin me përpikëri çdo problem të mundshëm me makinën që shesin - dhe në Ballkan, një makinë shitet kur diçka duhet ndryshuar. 

MAKINA TE PERDORRA NE GJENDJE TE SHKELQYER

06. Në Gjermani dhe Zvicër, makinat jepen kryesisht me qira. Prandaj nuk shiten sepse nuk janë në gjendje të mirë, por pas 4 vitesh kthehen në garazhe për t'u zëvendësuar me një të re - me qira.

MAKINA TE RUAJTJEN RREGULLSHT

07. Kontrollet teknike që kalojnë makinat në Gjermani dhe Zvicër janë shumë rigoroze dhe aty nuk mund të jepet ryshfet. Gjatë kontrollit teknik merret parasysh edhe detaji më i vogël. Mjafton që një dritë në makinë të mos funksionojë dhe makina të mos kalojë kontrollin teknik. Në Serbi, nga ana tjetër, edhe një “çertifikatë me pullë” nuk ju garanton se makina që po blini është vërtet në rregull.

MAKINA E DREJTUAR ME PËRGJEGJËSI

08. Në Zvicër kufiri maksimal i shpejtësisë në autostrada është 120 km/h dhe me shpejtësi neto më të madhe prej 140 km/h humbet patentë shoferi. Në Gjermani, përveç në autostradë, shpejtësia është e rregulluar rreptësisht, ndaj vështirë se dikush guxon të “egërsohet” me makinën e tij. Në Serbi, nga ana tjetër, nuk respektohet askund kufiri i shpejtësisë, ndaj makinat janë të konsumuara në rrugë të këqija. Prandaj, trupi i makinave gjermane dhe zvicerane ruhet shumë më mirë se ato që mund të blini në tregun serb.

MAKINA ME KILOMJETARI ORIGJINALE

09. Në Gjermani dhe Zvicër, manipulimet e kilometrazhit nuk ekzistojnë. Në Serbi pothuajse nuk ka makinë pa kilometrazh të kthyer. Shpesh, makina vjen me një librezë shërbimi në të cilën shënohet informacioni se sa kilometra është kryer çdo servis i vogël dhe i madh.

TRANSPARENCA, PËRGJEGJËSI DHE EKSPERTIZË

10. Çdo makinë kontrollohet nga eksperti ynë. Ju si blerës mund të lidheni me një aparat fotografik për të parë vetë makinën tuaj dhe për të dhënë "mendimin e dytë". Ne blejmë deri në 70 makina për porosi në muaj për klientët tanë nga Serbia. Ne kemi shumë përvojë në këtë dhe nëse mendojmë se diçka nuk shkon me makinën ose nëse është thjesht e dyshimtë - këshillojmë klientin tonë të braktisë blerjen dhe të gjejë një makinë tjetër për vete. Sepse ai do të jetë klienti ynë edhe me atë makinën tjetër. Ne nuk kemi asnjë motiv, asnjë "arsye logjike" për t'i sugjeruar një klienti të marrë një makinë të keqe për vete. Si një klient i kënaqur, ai do të vijë përsëri tek ne pas disa vitesh, për një makinë edhe më të mirë.