Kurs pa pagesë i gjuhës gjermane

Mystore Zoki
Një model unik mësimi

Zbuloni pse Mystore Zoki - kursi falas i gjuhës gjermane është më i popullarizuari në Ballkan!

Gjermanishtja konsiderohet një gjuhë "e vështirë" dhe kjo është një nga arsyet kryesore pse njerëzit refuzojnë ta mësojnë atë. Qëllimi i kursit tim është t'ju afroj këtë gjuhë të ndërlikuar në një mënyrë të thjeshtë. Njohja e gjuhës tuaj amtare e bën më të lehtë mësimin e një gjuhe të huaj. Për këtë arsye, përmes mësimit të gjermanishtes, do të kujtojmë edhe rregullat gramatikore të gjuhës serbokroate (dhe maqedonase). Ky është një sistem që do ta bëjë më të lehtë dhe më të shpejtë për ju të kuptoni gjermanishten.

Për kë është kursi falas?

Kursin mund ta ndjekin ata që nuk kanë njohuri paraprake, si dhe ata që duan të përmirësojnë njohuritë e tyre ekzistuese. Leksionet falas janë krijuar për t'i shërbyer të gjithëve dhe janë të një lloji të përgjithshëm, me një opsion për ata që duan udhëzim të avancuar, një për një në formën e Aplikacionet premium.

Si ta filloj kursin?

Facebook janë mësime të renditura me numra, në mënyrë kronologjike, për ndjekje të lehtë. Pra, mësimi i parë është më themelor. Ju mund të prisni mësimet më të fundit çdo javë përmes Facebook Live.

Po sikur diçka nuk është e qartë për mua?

Një opsion unik është mbështetja e vazhdueshme nga unë si pedagogu juaj, nëpërmjet telefon ose email. Jam në dispozicionin tuaj për të gjitha pyetjet dhe paqartësitë që hasni.

Filloni të mësoni tani
Kursi falas vs PREMIUM

Cili është ndryshimi midis një kursi të gjuhës gjermane falas dhe atij PREMIUM?

MYSTORE ZOKI

- SHËRBIMI -

KURSI FALAS

KURSI PREMIUM

MËSIMET GJERMANIKE

MËSIMET E DETAJUARA LIVE, 5X NË JAVË

NIVELI INDIVIDUAL

APLIKACIONI WEB PËR GRAMATIKË

APLIKACIONI WEB PËR FJALËT

VIDEO LIBRI

MBËSHTETJE TELEFONI / EMAIL / WHATSAPP

SHPJEGIME TË DETAJUARA

PROVIMI

KONFIRMIMI I KURSIT

PLAN MËSIMOR

DETYRIMET KONTRAKTUALE

TREGTARE

Pasqyrë e të gjitha kurseve
krahasimi i shërbimit Mystore Zoki

Çfarë përfitoni si pjesë e shërbimeve të ndryshme Mystore Zoki?

Filloni të mësoni tani
Mësime falas

Filloni mësimet falas

Unë mbaj të reja çdo javë mësime falas përmes platformës Facebook Live

Pëlqejeni dhe ndiqni faqen e Mystore Zoki në Facebook dhe mos i humbisni mësimet më të fundit!