Shërbimi29

Mystore Zoki
SHËRBIMI29

Kurs i ri i gjuhës angleze

Shërbimi29 është shërbimi më i ri i Shkollës së Gjuhëve Mystore Zoki, krijuar si përgjigje ndaj një numri të madh aplikimesh për kursin tonë të ofruar falas të gjuhës angleze në nivelin fillestar A1. Për shkak të numrit të kufizuar të vendeve në klasë për mësimet e drejtpërdrejta, ku të gjithë shohim dhe flasim me njëri-tjetrin, pamë se duhej të vendosnim një tarifë simbolike për të siguruar që vetëm ata që janë seriozisht të interesuar për të mësuar do të regjistrohen. Mos na fajësoni për këtë.

Ne duam të parandalojmë që dikush që nuk është i përkushtuar të mësojë anglisht të zërë vendin e dikujt që është vërtet i motivuar për të mësuar dhe nuk do të kishte mundësi ta bëjë këtë për shkak të numrit të kufizuar të vendeve. Se abonimi simbolik mujor është 29 euro në muaj, domethënë 174 euro për gjithë semestrin (periudha 6 muaj).

Për atë shumë ju merrni 80 orë mësime cilësore live nga 60 minuta secila, tri herë në javë - të hënën, të mërkurën dhe të premten. Kursimet tuaja në krahasim me çmimin e rregullt të kurseve tona janë të barabarta 80%!

Me 2 CHF / 2,20 € në orë, ky është ende kursi live më i përballueshëm ku mund të bashkoheni kudo. Duke u regjistruar në një kurs të gjuhës angleze në nivelin A1 dhe me abonimin tuaj simbolik, ju ndihmoni ekipin tonë që të jetë në gjendje t'ju ndihmojë në të ardhmen në dëshirën tuaj për të mësuar një gjuhë të re të huaj. Dorë për dore.

Kursi i anglishtes fillon më 1 maj 2024. Numri i aplikimeve të mundshme është i kufizuar në maksimum 29. Klikoni butonin më poshtë për të plotësuar formularin tonë të aplikimit.

Nëse keni pyetje shtesë, jemi në dispozicionin tuaj: tel./Viber/WhatsApp nr. 0041 76 325 90 55.