Mësoni gjermanisht kudo që të jeni
Bëhuni një anëtar i klubit premium me përfitime të veçanta

Përparoni më shpejt me aplikacionin në internet Mystore Zoki për të mësuar gjermanisht

Përparoni edhe më shumë dhe më shpejt, me një program të përshtatur vetëm për ju! Merrni mësime në formën e një libri video me email 2 herë në javë dhe praktikoni detyra në një aplikacion të veçantë ueb për të mësuar gjermanisht.

Cili është problemi me shumicën e kurseve grupore në klasë?

Jo të gjithë mësojnë
me të njëjtën shpejtësi
Jo të gjithë kanë
e njëjta paranjohje
Ka të ndryshme
nevojave individuale
Por ka mënyra për të mësuar gjermanisht me ritmin tuaj, pa humbur kohë duke kërkuar materiale vetë dhe duke u shqetësuar për atë që thjesht nuk funksionon për ju. Si të?
Mystore Zoki
thjesht

Mësoni gjermanisht me aplikacionin në internet Mystore Zoki!

Filloni të mësoni tani
Kurs premium

Si duket të mësuarit përmes aplikacionit Mystore Zoki?

"MYSTORE ZOKI" është një ueb-platformë ku mësoni gjuhën gjermane, pavarësisht nga koha apo vendi. Ju merrni mësime - në formën e një libri video - dy herë në javë me email, me kodin përkatës. Ky sistem ju ndihmon të mësoni dhe mësoni fjalët dhe gramatikën gjermane shumë më shpejt sesa do t'i mësoni ato normalisht.
I vetmi aplikim i këtij lloji në gjuhën tonë, me detyra praktike brenda vetë shërbimit. Ne mbulojmë të gjitha segmentet e gramatikës gjermane në detaje (mësime të avancuara në krahasim me kursin falas). Unë do t'ju udhëzoj në gramatikën e gjermanishtes, por edhe të gjuhës serbo-kroate, për t'ju lehtësuar kuptimin e materialit. Aplikacioni është aktualisht i disponueshëm në katër nivele (A1, A2, B1, B2).
*Ka mundësi të shpjegohet gjithçka edhe në gjuhën maqedonase!
Mystore Zoki
Ofertë speciale për të gjithë pjesëmarrësit e kursit premium

Merr një punë në Gjermani me ndihmën e bashkëpunëtorëve të mi

Kjo shkollë bashkëpunon me agjenci punësimi në Gjermani. Një shërbim falas për të gjithë studentët që regjistrohen në web-aplikacionin Mystore Zoki, ju jep mundësinë për të gjetur punë më lehtë dhe më shpejt.
Filloni të mësoni tani
Kurs premium

Si funksionon kursi i gjuhës gjermane PREMIUM?

Ne kemi përgatitur për ju mësimin e 5 niveleve të gjuhës gjermane, përmes 4 moduleve dhe 3 shpejtësive:

Video libër
1. Studentët PREMIUM mësojnë gjermanisht nga të dizajnuara posaçërisht VIDEO LIBRA dhe në këtë mënyrë ju mund të shihni atë që nuk dini dhe sa dini. Në çdo kohë mund të ndaloni ose ta ktheni mësimin në pjesën që dëshironi të shikoni përsëri. Mësimet që keni parë tashmë do të jenë të disponueshme për t'i parë përsëri në çdo kohë gjatë abonimit tuaj. Gjithashtu, mësimet nga nivelet më të ulëta janë në dispozicion për ju, kështu që gjithmonë mund t'i kujtoni vetes mësimet që keni harruar.
Mësime individuale
2. Nëse keni ndonjë dyshim për mësimin ose hasni vështirësi gjatë ushtrimit, ka MËSIMET INDIVIDUALE. Kjo do të thotë se në çdo moment mund të kontaktoni Mystore Zoki me telefon, e-mail ose video mesazh, i cili do t'ju ndihmojë dhe do të sqarojë më tej çdo dyshim.
Aplikimi i praktikës gramatikore
3. Kur shikoni video mësimin, do të kontrolloni njohuritë tuaja APLIKIMI I PRAKTIKËS SË GRAMATIKËS. Ky aplikacion ndjek librin dhe plotësohet në formën e një testi. Në fund të çdo ushtrimi, mund të shihni menjëherë se çfarë jeni përgjigjur saktë dhe ku keni gabuar.
Aplikacioni për të mësuar fjalë
4. Si pjesë e kursit, ju gjithashtu merrni akses APLIKACIONET PËR TË MËSUAR FJALËT. Në kompjuterin ose celularin tuaj do të keni mundësinë të zgjeroni fjalorin tuaj gjermanisht dhe të praktikoni shkrimin dhe shqiptimin çdo ditë. Ky aplikacion është një udhëzues kronologjik për mësimin e fjalëve të reja, sepse që në fillim mësoni fjalë që janë përshtatur me nivelin tuaj të njohurive gjuhësore me mundësinë e arkivimit të fjalëve të mësuara tashmë.
  • 2 orë në javë
  • çmimi 50€ për një muaj
FLEX
  • numër i pakufizuar mësimesh
  • çmimi 100€ për një muaj
VIP
  • FLEX + kurse të drejtpërdrejta
  • mbështetje individuale
  • çmimi 150€ për një muaj
Mystore Zoki
Ofertë e përballueshme

Sa kushton kursi Mystore Zoki PREMIUM?

Tarifa standarde për këtë shërbim është më pak se 2 euro në ditë (për çdo ditë të muajit, min. 30 ditë), pavarësisht nivelit. Nuk ka asnjë detyrim kontraktual, as një periudhë njoftimi. PREMIUM është një shërbim me parapagesë. Pagesa për muajin aktual bëhet paraprakisht. Zbritje në shumën 10%, d.m.th. ju mund të merrni një muaj falas nëse zgjidhni planin tonë tre mujor, d.m.th. paketë gjashtëmujore.

Pagese mujore
50€

<2€ po danu

Pagesa tremujore
135€

10% zbritje

Pagesa gjashtëmujore
250€

1 muaj si dhuratë!

Nivelet e njohjes së gjuhës
Këshilla

Si mund ta di se cili nivel është i duhuri për mua?

Bëni një test falas dhe zbuloni se në çfarë niveli janë njohuritë tuaja të gjuhës gjermane. Regjistrohu për testin më poshtë (do të marrësh gjithçka brenda vetëm disa sekondave). Bazuar në rezultatet, ju lehtë mund të vendosni se për cilin nivel kursi të aplikoni.

Garancia në lidhje me rimbursimin

Investoni në njohuritë tuaja dhe abonohuni në aplikacionin ueb Mystore Zoki, pa rrezikun e shpenzimit të parave për diçka që nuk do t'ju ndihmojë. Nëse nuk jeni të kënaqur me vlerën dhe njohuritë që merrni, ju garantoj kthimin e parave!

Mystore Zoki
Vetëm për studentë nga Zvicra

Mësoni gjermanisht falas për një vit me aplikacionin PREMIUM

Ofertë ekskluzive për studentë nga Zvicra! Ju merrni një kurs me pagesë (deri në një vit), nëse bashkëpunoni me kompaninë tonë partnere në fushën e sigurimeve shëndetësore. Personi kontaktues për më shumë informacion: Ivana Stojanoviq
Dëshironi të flisni gjermanisht brenda 90 ditëve, me ndihmën e aplikacionit ueb Mystore Zoki?
Mystore Zoki

Pyetjet e bëra shpesh

Fillimi i studimeve bëhet në datën 1 të çdo muaji. Nëse dëshironi, është e mundur të kërkoni një fillim jashtë kësaj periudhe, por gjithmonë vetëm për të gjithë muajin (p.sh. 10 shtator në mënyrë retroaktive për 1 shtator). Të dhënat e aksesit për portalin Mystore Zoki merren me marrjen e pagesës së parë në 30 ditë.

Ju zgjidhni se kur do të shikoni leksionet dhe do të praktikoni detyrat. Ju merrni mësime në formën e një libri video dy herë në javë me email, si dhe akses në detyrat me tekst që përpunohen automatikisht. Me aplikacionin Mystore Zoki, ju mësoni gjermanisht me ritmin tuaj, kurdo dhe ku të dëshironi.

Të paktën 30 ditë, d.m.th. një muaj të tërë. Pas përfundimit të kësaj periudhe, ju keni zgjedhjen nëse do të paguani muajin e ardhshëm apo jo, pa asnjë detyrim. Ju merrni një zbritje në të gjithë shumën nëse paguani paraprakisht tre (10%) ose gjashtë (20%) muaj të kursit.

Zgjidhni opsionin e pagesës që ju përshtatet më shumë, sepse ka më shumë në ofertë. Kursi paguhet para fillimit dhe ju zgjidhni opsionin e pagesës gjatë regjistrimit për shërbimin:

> PayPal

> Kartë krediti

> Për llogari (për territorin e Zvicrës, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut)

> Në IBAN (nga pjesa tjetër e botës)

> Western Union

Kushdo që kalon provimin ndërkombëtar të gjuhës gjermane merr një certifikatë. Në kursin tim, ju mund të fitoni njohuritë që ju nevojiten për të kaluar me sukses këtë provim dhe mund të gjeni një listë të vendeve ku mund të bëni testin KETU.

Është e mundur të fillosh arsimin në çdo nivel (aktualisht ofrohen A1, A2, B1 dhe B2). Duke u regjistruar për një kurs, ju keni akses të njëkohshëm në të 4 kurset - pa asnjë kompensim shtesë.

Përparimi që mund të prisni përmes kursit premium është më i shpejtë dhe më i madh në krahasim me kursin falas. Mësimet janë të detajuara dhe absolutisht çdo segment i gramatikës gjermane është i mbuluar plotësisht. Qasja individualizohet më tej, pasi mund të zgjidhni midis katër niveleve të ndryshme. Brenda platformës ka detyra, të cilat ju japin mundësinë të praktikoni dhe të përsosni rregullisht materialin që keni dëgjuar.