Rreth meje

Mystore Zoki

Dëshironi të mësoni gjermanisht apo keni "gjermanisht përmirësues"? Ja çfarë ju nevojitet për të:

... dhe një mjeshtër i mirë !

Kush eshte Mystore Zoki?

Përshëndetje dhe mirëseardhje! Unë jam Zoran Golubović nga Cyrihu, i njohur gjerësisht si Mystore Zoki...

E gjithë kjo histori erdhi rastësisht, në shkurt 2021. I kërkuar për të ndihmuar kolegen e gruas sime për gramatikën gjermane, hapa me nxitim një faqe në Facebook dhe e quajta "Mystore Zoki - Kurs falas i gjermanishtes". Për të shmangur pyetjet si "Kush jep çfarë sot falas?", menjëherë përfshiva në tregim (private) kompani nga Zvicra si sponsorë - Möbel Simpo AG, Kopernikus Cars AG, Kopernikus NetTV Plus GmbH, Braća Golubović GmbH, si si dhe disa të tjera (që në thelb është e vërtetë, sepse ato kompani më paguanin rrogën, ndërsa unë ligjëroja kurse gjermane falas)... E gjithë kjo u prit mirë nga njerëzit! Ata morën mësime gjermanisht falas (live, nëpërmjet Face LIVE), dhe shoqëria ime u dëgjua në të gjithë Ballkanin dhe Perëndimin... Disa muaj më vonë, faqja në Facebook "Mystore Zoki" tashmë regjistroi miliona shikime. U krijua një interes i përbashkët... 

Pak më vonë fillova të merrja pyetje për mësime private. Njerëzit filluan të kërkojnë shërbime individuale... Meqenëse unë jetoj në Zvicër - që konsiderohet një nga vendet më të shtrenjta në botë - ishte e qartë se kjo nuk do të funksiononte... Ose të paktën kështu mendova (sepse jam thjesht shumë e shtrenjtë për një gjë të tillë). Derisa dikush më pëshpëriti të bëja aplikacionin tim për gjermanisht. Dhe unë kërkoj 1 euro për përdorimin e tij... I kemi vënë edhe emrin "Mystore Zoki". Gjithçka pas kësaj është histori… 

Kurset e mia të gjermanishtes janë tani më të vizituarat në internet - sigurisht, ndër ato në gjuhën tonë. Dhe "libri video" im është sigurisht leximi më i detajuar për gjermanisht në serbo-kroatisht. Jemi bërë një markë e njohur në fushën e mësimit të gjuhëve të huaja.

Kemi prezantuar edhe disa risi në këtë degë. Ne kemi kombinuar të gjithë librat tanë video, një aplikacion ueb praktik gramatikor, një aplikacion të ri fjalori dhe "mbështetje teknologjike" në një. Dhe krijoi një shërbim kaq unik, të nivelit të lartë. 

Ekipi im përbëhet nga 6 persona sot. Mësimet falas janë reduktuar në minimum dhe unë kam ndërruar punë dhe jam marrë vetëm me mësimdhënie dhe regjistrim të mësimeve. Do të ketë rreth 240 mësime falas dhe gati 500 mësime PREMIUM. 

Që nga viti 1990 jetoj në Zvicër. (2/3 e jetës së tij). Si një sipërmarrës privat, kam themeluar rreth 10 kompani të mia deri më tani (të gjitha ato funksionojnë ende në mënyrë të pavarur). Megjithatë, unë jam shumë krenar për këtë projekt, i cili është para jush. Unë e konsideroj atë punë të jetës sime. Nga të gjitha gjërat që kam krijuar, kjo do të më qëndrojë më gjatë… 

Misioni im është të prezantoj gjuhën e komplikuar gjermane për publikun e gjerë në mënyrë që të gjithë ta kuptojnë dhe mësojnë atë. 

Gjatë vitit 2023. Po filloj të regjistroj kurse të tjera video - për anglisht, frëngjisht, italisht, spanjisht dhe rusisht. Sepse ishin këto gjuhë që shënuan jetën time. 


Përshëndetje!

I juaji Zoran Golubović - Mystore Zoki
në mesin e janarit 2023.
Delemont, Zvicër

Filloni të mësoni tani
Mystore zoki

Le të njihemi me njëri-tjetrin - shoqërim dhe bisedë informale

Ata thanë rreth nesh

Filloni të mësoni tani
Mystore zoki

Le të njihemi me njëri-tjetrin - shoqërim dhe bisedë informale