Kursi i ri Mystore Zoki
Programimi për fillestarët

Punët më të paguara sot mund të bëhen edhe nga ju

Nëse dëshironi të hyni në botën e programimit dhe të hidhni hapin e parë drejt një pune të paguar mirë, atëherë kursi ynë i programimit për fillestarët është gjëja e duhur për ju. Nëse nuk dini nga të filloni, kjo është një mundësi e shkëlqyer për të filluar stërvitjen tuaj.
Mystore Zoki
pse mystore zoki

Çfarë përfitoni me kursin e programimit në internet Mystore Zoki?

kushdo mund të mësojë programim

Ne kemi qenë në këtë kurs që nga fillimi. Ne mësojmë bazat e programimit në gjuhën e programimit C#.

Kursi i programimit për fillestarët është krijuar në mënyrë që çdokush të mund të fillojë të mësojë programim. Gjithçka që duhet është vullneti. Në kurs, ne kalojmë nëpër bazat e programimit procedural dhe të orientuar nga objekti. Mësimet tona do t'ju ndihmojnë të kuptoni lehtësisht programimin dhe ta bëjnë atë interesante për ju të punoni dhe të mësoni gjëra të reja. Edhe nëse nuk keni pasur kurrë kontakt me materien!

MËSONI nga një zhvillues me përvojë

Mësoni nga pedagogë me shumë vite sukses në këtë biznes

Pedagogu ynë është një programues me përvojë me mbi 10 vjet përvojë në programim dhe baza të të dhënave. Ai mban titullin master inxhinier i softuerit. Është e specializuar ngushtë në gjuhën e programimit C#, e cila përdoret gjerësisht në tregun aktual. Kështu që ju keni ardhur në vendin e duhur. 

ZGJEROHET MUNDËSITË E PUNËSIMIT

Merrni një rrogë gjermane duke punuar nga shtëpia

Gjermane, zvicerane, amerikane... Nuk ka rëndësi – por të gjithë e dimë se të ardhurat jashtë janë shumë më të larta. Programimi është një punë që mund ta bësh kudo që të jesh, duke punuar në mënyrë të pavarur, si freelancer ose për kompani të huaja. Ju nuk kushtëzoheni nga tregu i brendshëm, i cili zgjeron ndjeshëm mundësitë tuaja për fitim. Ju mund të punoni për klientë të huaj online, ndërsa jetoni në vendin tuaj. Nëse dëshironi, edhe në një kafene apo në plazh - gjithçka që ju nevojitet është një kompjuter!

Ndërtoni aplikacionet tuaja

Ju do ta keni projektin tuaj si një dëshmi njohurish për një punëdhënës të ardhshëm

Në një intervistë pune, punëdhënësit zakonisht kërkojnë një konfirmim të njohurive tuaja. A ka ndonjë provë më të mirë se projekti dmth. një aplikacion që keni krijuar vetë? Gjatë kursit për fillestar, ne bëjmë edhe aplikacione të vogla, për të provuar gjithçka që kemi mësuar në punë reale. Në kursin e avancuar, ju do të krijoni një aplikacion më kompleks, i cili do t'ju japë edhe më shumë besueshmëri.

Mystore Zoki
thjesht

Mësoni programim me ueb aplikacionin Mystore Zoki!

Dëshironi të mësoni bazat e programimit brenda 90 ditëve, me ndihmën e kursit Mystore Zoki?
Mystore Zoki

Pyetjet e bëra shpesh

Sigurisht, kursi ynë Programim për Fillestar është krijuar pikërisht për t'i futur fillestarët në botën e programimit.

Në kursin tonë të programimit, ne do të punojmë në një nga gjuhët më të njohura sot, e cila është C#.

Para së gjithash, vullneti dhe ndershmëria dhe, natyrisht, një kompjuter. Ne punojmë në mjedisin Visual Studio dhe mësimi ynë i parë përmban udhëzime të detajuara se si dhe ku të merrni Visual Studio.

Kursi është projektuar përmes mësimeve video, ju merrni 2 video mësime çdo javë (8 video mësime në javë). Kursi fillestar i programimit për fillestarët zgjat 3 muaj.

Ky kurs është krijuar për t'ju njohur me botën e programimit në mënyrën më të mirë dhe më të lehtë dhe për të parë nëse ky është profesioni që dëshironi të ndiqni. Përvoja jonë tregon se puna e parë vjen pas rreth një viti mësimi të programimit. Kjo nuk do të thotë se nuk mund të gjesh një punë pas këtij kursi, por ke një shans shumë më të mirë nëse angazhohesh pak më shumë dhe vazhdoni trajnimin tuaj.

Ne sigurisht po planifikojmë dhe aktualisht po punojmë në një kurs ku do të përmirësojmë njohuritë tuaja të programimit në një mënyrë inovative që nuk do të donim ta zbulonim tani për tani 🙂

Absolutisht, pedagogu ynë është gjithmonë pranë jush për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje, dhe kur mësoni programim, çdo pyetje është e ligjshme.

Çmimi i kursit është 60 euro në muaj, pa asnjë detyrim për vazhdimin e kursit dhe pa detyrim kontraktual.