Услуга29

Мистор Зоки
СЕРВИС29

Нов курс по англиски јазик

Услуга29 е најновата услуга на Јазичното училиште Мистор Зоки, создаден како одговор на голем број апликации за нашиот понуден бесплатен курс по англиски јазик на почетно ниво А1. Поради ограничениот број на места во училницата за часовите во живо, каде што сите се гледаме и разговараме едни со други, видовме дека моравме да воведеме симболична такса за да се осигураме дека ќе се пријават само оние кои се сериозно заинтересирани за учење. Не обвинувајте нас за тоа.

Сакаме да спречиме некој кој не е посветен на учење англиски јазик да го заземе местото на некој кој е навистина мотивиран да учи и не би имал можност да го стори тоа поради ограничениот број места. Тоа симболичната месечна претплата изнесува 29 евра месечно, т.е 174 евра за цел семестар (период од 6 месеци).

За таа сума добивате 80 часа квалитетни часови во живо од по 60 минути, три пати неделно - во понеделник, среда и петок. Вашата заштеда во споредба со редовната цена на нашите курсеви е изедначена 80%!

Со 2 CHF / 2,20 € на час, ова е сепак најприфатливиот курс во живо на кој можете да се придружите каде било. Со пријавување на курс по англиски јазик на ниво А1 и со вашата симболична претплата, му помагате на нашиот тим да може во иднина да ви помогне во вашата желба да научите нов странски јазик. Рака на рака.

Курсот по англиски јазик започнува на 1 мај 2024 година. Бројот на можни апликации е ограничен на максимум 29. Кликнете на копчето подолу за да го пополните нашиот формулар за апликација.

Доколку имате дополнителни прашања, ви стоиме на располагање: тел./Viber/WhatsApp бр. 0041 76 325 90 55.