Научете германски каде и да сте
Станете член на премиум клуб со посебни поволности

Напредувајте побрзо со веб-апликацијата Mystore Zoki за учење германски јазик

Напредувајте уште повеќе и побрзо, со програма прилагодена само за вас! Добијте лекции во форма на видео книга по е-пошта 2 пати неделно и вежбајте задачи на специјална веб-апликација за изучување германски јазик.

Кој е проблемот со повеќето групни курсеви во училницата?

Не учат сите
со иста брзина
Не секој има
истото предзнаење
Има различни
индивидуални потреби
Но, постојат начини да го научите германскиот јазик со свое темпо, без да губите време сами да барате материјал и да се грижите за тоа што едноставно не ви одговара. Како да?
Мистор Зоки
едноставно

Научете германски со веб-апликацијата Mystore Zoki!

Почнете да учите сега
Премиум курс

Како изгледа учењето преку апликацијата Mystore Zoki?

„MYSTORE ZOKI“ е веб-платформа на која се учи германскиот јазик, без разлика на време или место. Добивате лекции - во форма на видео книга - двапати неделно по е-пошта, со соодветна шифра. Овој систем ви помага да ги научите и научите германските зборови и граматиката многу побрзо отколку што вообичаено би ги научиле.
Единствена примена од ваков тип на нашиот јазик, со практични задачи во рамките на самиот сервис. Детално ги покриваме сите сегменти од германската граматика (напредни лекции во споредба со бесплатниот курс). Ќе ве упатам низ граматиката на германскиот, но и на српскохрватскиот јазик, за полесно да го разберете материјалот. Апликацијата моментално е достапна на четири нивоа (A1, A2, B1, B2).
*Има можност да се објасни се и на македонски јазик!
Мистор Зоки
Специјална понуда за сите учесници на премиум курсот

Добијте работа во Германија со помош на моите соработници

Ова училиште соработува со агенции за вработување во Германија. Бесплатна услуга за сите студенти кои се регистрираат на веб-апликацијата Mystore Zoki, ви дава можност полесно и побрзо да најдете вработување.
Почнете да учите сега
Премиум курс

Како функционира курсот за германски јазик PREMIUM?

Подготвивме за вас учење 5 нивоа на германски јазик, преку 4 модули и 3 брзини:

Видео книга
1. ПРЕМИУМ студентите учат германски јазик од специјално дизајнирани ВИДЕО КНИГИ и на тој начин можеш да видиш што не знаеш и колку знаеш. Во секое време можете да ја паузирате или да ја вратите лекцијата во делот што сакате повторно да го гледате. Лекциите што веќе сте ги гледале ќе ви бидат достапни за повторно да ги гледате во секое време за време на вашата претплата. Исто така, достапни ви се лекции од пониските нивоа, така што секогаш можете да се потсетувате на лекциите што сте ги заборавиле.
Индивидуални часови
2. Доколку имате било какви сомнежи за лекцијата или наидете на потешкотии за време на вежбата, постојат ИНДИВИДУАЛНИ ЧАСОВИ. Тоа значи дека во секое време можете да го контактирате Mystore Zoki преку телефон, е-пошта или видео порака, кои ќе ви помогнат и дополнително ќе го разјасните секој сомнеж.
Примена на граматичка пракса
3. Кога ќе ја гледате видео лекцијата, ќе го проверите вашето знаење преку ПРИМЕНА ЗА ГРАМАТИЧКА ПРАКТИКА. Оваа апликација ја следи книгата и е пополнета во форма на тест. На крајот од секоја вежба, можете веднаш да видите што точно одговоривте и каде сте згрешиле.
Апликација за учење зборови
4. Како дел од курсот, добивате и пристап АПЛИКАЦИИ ЗА УЧЕЊЕ ЗБОРОВИ. На вашиот компјутер или мобилен телефон ќе имате можност да го проширите германскиот вокабулар и да вежбате пишување и изговор секој ден. Оваа апликација е хронолошки водич за учење нови зборови, бидејќи од почеток учите зборови кои се прилагодени на вашето ниво на јазично познавање со можност за архивирање на веќе научените зборови.
  • 2 часа неделно
  • цена 50€ за еден месец
FLEX
  • неограничен број на часови
  • цена 100€ за еден месец
ВИП
  • FLEX + курсеви во живо
  • индивидуална поддршка
  • цена 150€ за еден месец
Мистор Зоки
Достапна понуда

Која е цената на курсот Mystore Zoki PREMIUM?

Стандардната такса за оваа услуга е помала од 2 евра дневно (за секој ден од месецот, мин. 30 дена), без оглед на нивото. Нема договорна обврска, ниту отказен рок. ПРЕМИУМ е при-пејд услуга. Плаќањето за тековниот месец се врши однапред. Попусти во износ од 101ТП3Т, т.е. може да добиете еден месец бесплатно доколку го изберете нашиот тримесечен план, т.е. шестмесечен пакет.

Месечна исплата
50€

<2€ po danu

Квартална исплата
135€

10% попуст

Полугодишна исплата
250€

1 месец на подарок!

Нивоа на познавање на јазикот
Совети

Како да знам кое ниво е соодветно за мене?

Направете бесплатен тест и дознајте на кое ниво е вашето познавање на германскиот јазик. Пријавете се за тестот подолу (добивате сè за само неколку секунди). Врз основа на резултатите, можете лесно да одлучите за кое ниво на курс да аплицирате.

Гаранција за повратот

Инвестирајте во вашето знаење и претплатете се на веб апликацијата Mystore Zoki, без ризик да потрошите пари на нешто што нема да ви помогне. Доколку не сте задоволни со вредноста и знаењето што ги добивате, гарантирам дека ќе ви се вратат парите!

Мистор Зоки
Само за студенти од Швајцарија

Научете германски бесплатно една година со апликацијата PREMIUM

Ексклузивна понуда за студенти од Швајцарија! Платен курс (до една година) добивате доколку соработувате со нашата партнерска компанија во областа на здравственото осигурување. Лице за контакт за повеќе информации: Ивана Стојановиќ
Дали сакате да зборувате германски во рок од 90 дена, со помош на веб-апликацијата Mystore Zoki?
Мистор Зоки

Најчесто поставувани прашања

Почетокот на студиите е на 1ви секој месец. По желба, можно е да се побара почеток надвор од тој период, но секогаш само за цел месец (на пр. 10 септември ретроактивно за 1 септември). Податоците за пристап за порталот Mystore Zoki се добиваат по приемот на првата уплата за 30 дена.

Вие избирате кога ќе ги гледате предавањата и ќе ги вежбате задачите. Добивате лекции во форма на видео книга двапати неделно по е-пошта, како и пристап до текстуални задачи кои автоматски се обработуваат. Со апликацијата Mystore Zoki, учите германски со свое темпо, кога и каде сакате.

Минимум 30 дена, т.е. цел месец. По истекот на тој период имате избор дали ќе го платите следниот месец или не, без никаква обврска. Добивате попуст на целата сума ако однапред платите три (10%) или шест (20%) месеци од курсот.

Изберете ја опцијата за плаќање што најмногу ви одговара, бидејќи има повеќе на понуда. Курсот се плаќа пред почетокот, а вие ја избирате опцијата за плаќање при регистрација на услугата:

> PayPal

> Кредитна картичка

> На сметка (за територијата на Швајцарија, Србија и Северна Македонија)

> До IBAN (од остатокот од светот)

> Western Union

Секој што ќе го положи меѓународниот испит по германски јазик добива сертификат. Во мојот курс, можете да стекнете знаење што ви е потребно за успешно да го положите овој испит и можете да најдете листа на места каде што можете да го полагате тестот ТУКА.

Можно е да се започне со образование на кое било ниво (во моментов се нудат А1, А2, Б1 и Б2). Со пријавување на еден курс, добивате истовремен пристап до сите 4 курсеви - без никаков дополнителен надомест.

Напредокот што можете да го очекувате преку премиум курсот е побрз и поголем во споредба со бесплатниот курс. Лекциите се детални и апсолутно секој сегмент од германската граматика е темелно опфатен. Пристапот е дополнително индивидуализиран, бидејќи можете да изберете помеѓу четири различни нивоа. Во рамките на платформата има задачи, што ви дава можност редовно да вежбате и да го подобрувате материјалот што сте го слушале.