Нов курс Mystore Zoki
Програмирање за почетници

Најплатените работни места на денешницата може да ги извршувате и вие

Доколку сакате да влезете во светот на програмирањето и да го направите првиот чекор до добро платена работа, тогаш нашиот курс за програмирање за почетници е вистинската работа за вас. Ако не знаете од каде да започнете, ова е одлична можност да го започнете вашиот тренинг.
Мистор Зоки
зошто мистор зоки

Што добивате со онлајн курсот за програмирање Mystore Zoki?

секој може да научи програмирање

Ние сме на овој курс од самиот почеток. Ги учиме основите на програмирањето на програмскиот јазик C#.

Курсот за програмирање за почетници е дизајниран така што секој може да започне да учи програмирање. Потребна е само волја. Во текот, ги поминуваме основите на процедурално и објектно-ориентирано програмирање. Нашите лекции ќе ви помогнат лесно да го разберете програмирањето и да ви биде интересно да работите и да учите нови работи. Дури и ако никогаш не сте имале контакт со материјата!

УЧЕТЕ од искусен програмер

Учете од предавачи со долгогодишен успех во овој бизнис

Нашиот предавач е искусен програмер со над 10 години искуство во програмирање и бази на податоци. Има звање магистер софтверски инженер. Тој е тесно специјализиран за програмскиот јазик C#, кој е широко користен на сегашниот пазар. Значи, дојдовте на вистинското место. 

ПРОШИРУВАЊЕ НА МОЖНОСТИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Добијте германска плата работејќи од дома

Германски, швајцарски, американски... Не е важно - но сите знаеме дека приходите во странство се многу поголеми. Програмирањето е работа што можете да ја работите каде и да сте, работејќи самостојно, како хонорарец или за странски компании. Не сте условени од домашниот пазар, кој значително ги проширува вашите можности за заработка. Можете да работите за странски клиенти преку Интернет, додека живеете во вашата матична земја. Ако сакате, дури и во кафуле или на плажа - се што ви треба е компјутер!

Изградете свои сопствени апликации

Вашиот проект ќе го имате како доказ за знаење за иден работодавач

На интервју за работа, работодавците обично бараат некаква потврда за вашето знаење. Има ли подобар доказ од проектот т.е. апликација што ја направивте сами? За време на курсот за почетници, правиме и мали апликации, со цел да испробаме се што сме научиле во вистинска работа. Во напредниот курс ќе креирате покомплексна апликација, која ќе ви даде уште поголем кредибилитет.

Мистор Зоки
едноставно

Научете програмирање со веб апликацијата Mystore Zoki!

Сакате да ги научите основите на програмирањето во рок од 90 дена, со помош на курсот Mystore Zoki?
Мистор Зоки

Најчесто поставувани прашања

Се разбира, нашиот курс Програмирање за почетници е дизајниран токму да ги воведе почетниците во светот на програмирањето.

Во нашиот курс за програмирање, ќе работиме на еден од најпопуларните јазици денес, а тоа е C#.

Пред сè, волја и искреност и, се разбира, компјутер. Ние работиме во околината на Visual Studio и нашата прва лекција содржи детални упатства за тоа како и каде да се добие Visual Studio.

Курсот е дизајниран преку видео лекции, добивате 2 видео лекции секоја недела (8 видео лекции неделно). Почетниот курс за програмирање за почетници трае 3 месеци.

Овој курс е дизајниран да ве воведе во светот на програмирањето на најдобар и најлесен начин и да видите дали ова е професијата што сакате да ја следите. Нашето искуство покажува дека првата работа доаѓа по околу една година учење програмирање. Ова не значи дека не можете да се вработите по овој курс, но имате многу подобри шанси ако се ангажирате малку повеќе и продолжите со обуката.

Ние секако планираме и моментално работиме на курс каде што ќе го подобриме вашето знаење за програмирање на иновативен начин што засега не би сакале да го откриеме 🙂

Апсолутно, нашиот предавач е секогаш тука за да одговори на секое ваше прашање, а при учењето програмирање секое прашање е легитимно.

Цената на курсот е 60 евра месечно, без обврска за продолжување на курсот и без договорна обврска.